Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 01.10.2014.
09:30
D. Dekić - Vesti A
Optužnica protiv Branka Lazarevića, bliskog saradnika Ivice Dačića do 2010, za saradnju sa narko klanom Darka Šarića koja je usledila samo par dana pošto je visoki funkcioner naprednjaka Aleksandar Jovičić optužio Dačića i Branka Ružića da su "okoreli kriminalci", iznova je podgrejala priče o razlazu vladajuće koalicije naprednjaka i socijalista.
Sreda 01.10.2014.09:42
Ко о чему курва о поштењу! Ништа чудно, а ни ново - једноставно рашчишћавање терена од стране СНС-а за неке нове изборе уз тренутну корист да СПС под притиском пристане на још неку "генијалну" идеју владајуће странке. Пут ка једнопартијском систему власти је одавно видљив и на делу, само још да се "изабере" доживотни Син Народа и Народности Србије и то је то. Међутим увек када једна странка заграби сву власт она иста постане странац у свом Народу, па се на крају протера од истог, заједно са све вођом. Тако је од Старих Хелена до данас. Наравно овај прогон се дешава само ако Народ преживи наметнуто му благостање самодовољних властодржаца, јер дешавало се да Народ и не преживи.
Sreda 01.10.2014.10:42
Odavno su sve stranke nba našoj političkoj sceni stranac svom narodu i stranci u svojoj sopstvenom državi.Ponašaju se kao da su pali s marsa,ne vide pta se u ovom narodu događa,koje su ga muke snašle.Jedina briga im je da napune svoje džepove porezom na sirotinju,da se ne ukinu vize,da oni mogu kad im se sesti u avion pa amerika i EU i najgora pljuvačina po svom narodu i svojoj zemlji.To je obeležje našeg strančarenja najmanje od 2000 od dolaska DOS-a na vlast.
Sreda 01.10.2014.13:36
Prema svemu što se dešava poslednjih dana očito je da se DAČIĆ PUŠTA NIZ VODU I NA NJEGOVO MESTO SE DOVODI TADIĆ . JEDNOSTAVNO ODLUKU SU DONELI AMBASADORI ZEMALJA KOJE SU OKUPIRALE SRBIJU . Kreće PLJUVANJE i onda će "naterati" VUČIĆA DA PRESEČI I ON ĆE "PRESEĆI". NARAVNO DA ĆE IZGUBITI DAČIĆ I KO GA J... !!!
Sreda 01.10.2014.12:25
Ne slazem se bas u svemu sa tvojim komentarom da su naprednjaci izdajnici Jesu da su izdali Seselja i stranku u kojoj su toliko dugo bili Jesu a tako ce isto izdat citav Srpski narod a vec ga pomalo do cista izdaju a sto se tice (KOFERCETA)to sad vec i mala deca znaju da je opljackao Srbiju zajedno sa Dinkicemi uporno se to zatapsava nemoze Dacic(koferce)biti posten kad je lopov i mafijas pogledaj mu samo facu sacuvaj boze
Sreda 01.10.2014.10:41
Udar na ovog narko luzera sada nije slučajan treba da popusti jer jedini njegov dobar stav je Rusija i rusi podržavaju pogrešnog čovjeka a on je izado svoje Srbe rođene na kosovu pa će izdati i Ruse a to nije dobro za Srbiju.
Sreda 01.10.2014.14:20
Ne razumem sta tu ima da se podgreva, Srbiji pod hitno treba diktator koji ce da javno da ubije bar hiljadu politicara i drugih izdajnika.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)